Niet voor niets luidt onze slogan “Schoonmaken is een Vak”.  Hier staat of valt het leveren van een kwalitatief goede dienst.
Dit bewerkstelligen wij door het werken met enthousiast personeel en het gebruik van een zeer goede uitrusting (schoonmaakkar en overige materialen). Tevens maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en sanitaire verbruiksmaterialen (waaronder toiletpapier, handzeep en papieren handdoekjes) gelabeld met het ECO-label.

Voordat wij de werkzaamheden bij een nieuwe klant aanvangen, wordt er eerst tijdens een intake gesprek de te verrichten schoonmaakwerkzaamheden doorgenomen.
Deze worden in schoonmaak werkprogramma vastgelegd. Op de locatie wordt er door onze medewerkers volgens het Bedrijven Schoonmaak Service – protocol gewerkt.

Het controlerapport wordt dagelijks ingevuld en ondertekend. Hier wordt dagelijks gemeld of alle werkzaamheden die vermeld zijn in het “werkprogramma schoonmaak” volledig en goed zijn uitgevoerd.
Periodiek vindt er overleg met de klant en leidinggevende van Bedrijven Schoonmaak Service overleg, waarbij het controlerapport als leidraad fungeert. Op deze wijze wordt gestreefd naar optimale service en het borgen van de gewenste kwaliteit.