Bedrijven Schoonmaak Service is een flexibel dienstverlenend bedrijf dat zorgt voor een zeer goed geleverde dienst voor een betaalbare prijs, waarbij de kernwoorden kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid centraal staan. Niet voor niets luidt onze slogan “SCHOONMAKEN IS EEN VAK”.

Bedrijven Schoonmaak Service heeft haar klantenkring in Nieuw-Vennep en wijde omgeving en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en doet het schoonmaak / periodiek onderhoud bij midden- en kleinbedrijven en Verenigingen van Eigenaren.

Bedrijven Schoonmaak Service heeft MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) hoog op de agenda staan, hierdoor heeft Bedrijven Schoonmaak Service de intentie om per 2022  gecertificeerd te zijn.

Bedrijven Schoonmaak Service beschouwt de zorg voor het milieu als een maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarin wij rekening houden met zowel de eigen medewerkers als de directe omgeving. Hierbij stellen wij ten doel, alle activiteiten die uit de bedrijfsvoering voortvloeien het milieu zo min mogelijk te belasten.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG-verklaring (verklaring omtrent gedrag). Bedrijven Schoonmaak Service houdt zich volledig aan de regels en voorschriften van de laatste CAO binnen de schoonmaakbranche.

Het bedrijfskantoor van Bedrijven Schoonmaak Service is gevestigd in de Bollenstreek aan de:

Schillingweg 71
2153 PL Nieuw-Vennep
T: 023-743.34.82
E: info@bedrijvenschoonmaakservice.nl